صبنية بطاطس بالريش الضاني

 صبنية بطاطس بالريش الضاني 




صبنية بطاطس بالريش الضاني


المقادير

ريش ضاني

ملح وفلفل اسود

زبده

٣ فصوص توم 

روز ماري

بصل جوليان 

خضار 

كوبيتين مرقه 

الطريقه 👇

نتبلها بملح وفلفل اسود ونسيبها نص ساعه وفي طاسه سخنه فيها معلقتين ك من الزبده ننزل بالريش تاخد صدمه من الناحيتين بعد ننزل بتالت فصوص من التوم وعود من الروز ماري نسيبه دقيقه بعد كده نخرج الريش وننزل ببصلتين متقطعين جوليان ونشوحهم لحد ما يدبلوا ونحط عليهم اي خضار متاح بطاطس وجزر وكوسه ....الخ 

نتبل الخضار بملح وفلفل اسود ونزود عليه كوبيتين من المرقه او مايه مغليه ونحطه في صنيه بتدخل الفرن ونحط على الوش الريش ونغلف الصنيه بورق زبده وفويل وندخلها فرن سخن مسبقا على درجه ٢٠٠ في الرف الاوسط هتاخد ساعتين وبالف هنا

#صينيه_بطاطس_بالريش_الضانى


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عن الكاتب

أطباق عربية

آخر المواضيع

أطباق عربية

اقسام الموقع