صوص الليمون الحار

 صوص الليمون الحار:

صوص الليمون الحار:

المكونات:

– بشر وعصير ليمونتين “حوالي 4 معالق كبيرة عصير ليمون و 3 معالق صغيرة بشر القشر”.

– ¼ كوباية خل بلسميك او خل عادي.

– 1 معلقة كبيرة صويا صوص.

– 1 معلقة كبيرة عسل نحل.

– 1/3 كوباية زيت زيتون “ممكن تستبدليه باي نوع زيت تفضليه”.

– 1 فص ثوم مفروم ناعم او 1 معلقة صغيرة ثوم بودر.

– ½ معلقة صغيرة شطة.

– 1 معلقة صغيرة كمون مطحون.

– ½ معلقة صغيرة ملح.

الطريقة:

اخلطي المكونات كلها مع بعض كويس في برطمان محكم الغلق.

حطيه في التلاجة وسيبي النكهات تمتزج مع بعض لمدة 30 دقيقة على الاقل, والافضل ساعتين قبل الاستخدام.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق