ترسة الأفران بالتمر قرص بالعجوة
المكونات
1/2 كيلو دقيق
رشة ملح
م ك خميرة
3 م ك سكر
3 م ك لبن بودرة (إختياري)
1/4 كوب زيت
م ك خل ابيض
كوب و ربع ماء
نعجن كويس جدا جدا
نخمر العجينة ساعة
نحضر حشوة التمر
تمر مفروم جاهز رشة قرفة و سمسم + م ك سمنة
طريقه التحضير
نفرد قطعة من العجينة على شكل بيضاوي
ناخد على طرف العجينة قطعة عجوة
نلفها رول و نقفلة دائرة
نعمل فتحات ف جوانب الدائرة
ترتاح تانى كمان نص ساعة
ندهن الوش بالبيض و نرش ع الوش سمسم
الخبز
فرن ساخن مسبقا حرارة عالية رف أوسط مدة 15 دقيقة
وبألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق