سجق او سدق
المقادير :نص كيلو سجق ضاني من الجزار
فلفل اخضر حامي
بصلاية
طماطم
معلقة صلصة كبيرة
فصين توم
كمون وملح وفلفل
بهارات لحمة او السبع بهارات
معلقة زيت كبيرة
حتة زبدة صغيرة
-نشوح السجق لوحده ياخد وش بسيط ونطلعه تاني
-نحط زيت وزبدة في طاسه وبعدين ثوم
وبعدين بصل وفلفل وبعدين معلقة صلطة وبعدين البهارات كلها
-وننزل بالسجق ونقطع طماطم قطع صغيرة ونفضل نقلب في سجق كل شوية لغاية ما يستوي وبس كدة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق