كيكه الرواني او كيكه البسبوسه

 كيكه الرواني او كيكه البسبوسه 




المقادير :
كوب دقيق متعدد الاستعمالات او دقيق كيك
كوب دقيق سميد او سيمولينا او بسبوسه
كوب زيت
كوب زبادي = 210 جرام
كوب سكر
نص كوب جوز هند
٤ بيضات
معلقه كبيره بيكنج بودر
معلقه صغيره فانيليا

الشربات او السيرب :
كوب سكر
كوب و نص ماء
عصير نص ليمونه

الطريقه :
هنضرب البيض مع السكر و الفانيليا لحد لما يبقي لونها فاتح و بعدين انزل بالزيت و الزبادي و اضرب كويس اوي لحد لما يبقي الخليط كريمي و بعدين انزل بجوز الهند و السميد و اضربهم لحد لما دقيق السميد يختفي انزل بالدقيق و البيكنج بودر و اضرب برضو لحد لما يختفي و يبقي كده معانا الخليط جاهز و ادخلها فرن سخن على ١٨٠ من ٤٠ ل ٤٥ دقيقه و تبقي تمام و هي سخنه بقي هنزل عليه ب الشربات و يكون دافي و ارش على الوش شويه جوز هند و تبقي كده جاهزه و بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق