فراخ بوب كورن ..
من الوصفات الاقتصاديه الموفره جدا
موفرة جدا ونص كيلو يكفي عيله
المقادير
١ معلقه صغيره بابريكا
توم بودر
بصل بودر
فلفل اسود
٢ معلقه صغيره ملح
١ معلقه كبيره زبادى
١ معلقه كبيره مسطردة
باربكيو صوص
البريدينج
دقيق
لبن او بيض او مكس
كورن فلكس مطحون ناعم
الطريقة
نتبل قطع الفراخ بالتتبيلة
تترك متغطية لمدة ساعة فى التلاجة.
توضع بالدقيق وتقلب بخفة باطراف الاصابع حتى تغلف جيدا.
توضع فى البيض واللبن ثم تنشل وتوضع فى الكورن فليكس الناعم وتغلف جيدا.
تحمر فى زيت سخن نوعا ما حتى تكتسب اللون الذهبى
تقدم مع الصوصات المفضلة وسلطة او البطاطس المقلية
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق