صينيه فراخ بالبطاطس
——————————
◀️ الطريقه
👇👇👇
اول حاجه بنقطع الفرخه علي ٨ قطع و نغسلها كويس جدا و نسيبها تصفي و بعدين هنقطع بصل مربعات صغيره و هنتبله بملح و فلفل و بهارات سبعه و كزبره و معلقه هريسه و معلقه توم مفروم و معلقه صلصه و معلقتين زيت و نخلطهم مع بعض كويس جدا و بعدين هناخد نص الكميه و نضيفها علي الفراخ و نتبل كل قطعه بخليط البصل كويس جدا بجد الخطوه دي بتغير الطعم علي الاخر و النص التاني هحطه في صينيه و اضيف عليه بطاطس مقطعه حلقات و اقلبهم مع بعض كويس و فوقيهم هنرص الفراخ و علي الوش هنضيف طماطم معصوره مع رشه سكر و ملح و فلفل و رشه من السبع بهارات و هنغطيها بالفويل و نحطها علي البوتجاز علي نار عاليه و اول ما تغلي نخلي النار متوسطه لمده ساعه الا ربع و بعدين هنشيل الفويل و ندخلها الفرن لمده نص ساعه هتكون كملت سواها و خدت لون حلو من فوق و بس كده .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق