بسكويت بيسكريم
المقادير:
نصف كوب زبدة نصف كوب سكر بودرة ربع كوب زيت رشة فانيليا كوب وربع دقيق ربع كوب نشا معلقة صغيرة بيكينج بودر
بيضة
رشة ملح
نوتيلا للحشو
طريقة التحضير:
- نضرب الزبدة مع السكر البودر لحد ما القوام يبقى كريمي وبعدين ننزل عليهم بالزيت ونضرب كويس وبعدين نضيف البيضة والفانيليا ونضرب وبعدين نضيف الدقيق بالتدريج بكوبايه وربع دقيق بالتدريج عليهم ربع كوب نشا ومعلقه صغيره ممسوحة بيكينج بودر ورشه ملح
- نعجن كويس لحد ما العجينة تبقى ناعمة تلم معانا وتبقى سهلة التشكيل. ناخد قطعة من العجين في ايدينا ونكشلها المهم العجينه متكونش بتشقق وناعمة. نشكل باقي العجين كور نفس الحجم ممكن نشكلهم بأي قطاعة عندنا عشان يبقوا
نفس الحجم.
نفرد كل كورة ونحشيها ونوتيلا وبلاش نكتر كمية النوتيلا عشان متبوظش
العجينة، نقفلها بالراحة ونكورها تاني ونبططيها بالراحه.
- نجيب صينية وندهنها زيت بسيط ونرصهم وبالسكينة نشكلها زي ما نحب
بالراحة من فوق أو نسيبها من غير تشكيل عادي.
ندخله فرن سخن على درجة حرارة 180 لمدة 12 - 15 دقيقة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق