ميني نسير كيك

 ميني نسير كيك

ميني نسير كيك


نوتيلا

ذبده الفستق

لوتس

صوص الكريز

اول حاجه لازم البيض والجبنه وكريمه الخفق تبقي بدرجه حرارة الغرفه الكميه دي عملت ۱۲ وحده تشيز كيك بظبط بش فاض حبه بسكوت قليل

طبقه البسكوت -

١٥٠ جرام بسكوت ساده مطحون

٧٥ جرام زبده سايحه

هنطحن البسكوت في الكبه ونضع عليه الذبده المذابه ونقلبهم كويس مع بعض وفي صنيه الكب كيك نضع ورق الكب كيك ونضع البسكوت في كل واحده ونضغط عليها كويس وندخل الصنيه التلاجه لحد ما نجهز طبقه التشيز

طبقه التشيز -

۳۰۰ جرام جبنه فلادليفيا او كيري

١٥٠ جرام سكر

بیضه

۱۹۰ کریمه خفق او حلويات

م ص عصير ليمون

١٥ جرام نشا ( م ك )

في بوله نضع الجبنه ونضربها بالمضرب الكهربائي يدوب نص دقيقه أقل سرعه ثم نضع السكر ونضرب مش كتير ثم البيض ننزل ببيضه بيضه ونضرب و الفانيليا سرعه قليله ثم كريمه الخفق والليمون ونضرب ثم النشا ونضرب نص دقيقه

الضرب الكتير بيخلي التشيز كيك تشقق في الفرن وممكن نستخدم مضرب يدوي

عادي ونحرك أيدينا بسرعه شويه

ندخل الصنيه فرن مسبق التسخين درجه حرارة ١٦٠ لمده ١٥ الي ۲۰ دقيقه بظبط

وبعد السوا نفتح باب الفرن ونسيب الصنيه تبرد وبعدين ندخلها الثلاجه مش أقل

من ٦ ساعات والاحسن لتاني يوم بيبقي الطعم احلي واحلي

التزين

زينتها بنوتيلا سبتها تسيح بدرجه حرارة الغرفه وفي كيس حلواني فتحته فتحه

صغيرة وع الوش شيكولاته سنيكرز

وذبده الفستق سيحتها في الميكرويف ١٠ ثواني وفي كيس حلواني فتحته فتحه

صغيرة وزينت بيه و ع الوش فستق مطحون

وذبده اللوتس سيحتها في الميكرويف وفس كيس حلواني زينته و ع الوش

بسكوت لوتس مطحون

صوص الكرز البيتي

في كسرولا ربع كيلو كرز شيلت منه البذر وعليه ربع كوب ماء و ۲ معلقه كبيرة

سكر وعصير نص لمونه وسبتهم علي نار هاديه ربع ساعه وبعدين م ص نشا في

حبه ماء دوبتهم وحطتهم ع الكرز وقلبتهم وطفيت النار ولما برد خالص حطيته

في برطمان وفي الفريز أو الثلاجه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق