#طاجن_العكاوي
عكاوي
زيت
سمنة
حبهان وورق لورا
مستكة
نص م ص سكر
م ص خل
الطريقه
شوحي العكاوي في معلقتين سمنه وشوية زيت وياسلام لو فيه حته ليه هتبقى احلى واحلى ومتنسيش رشة فلفل اسود
اضربي في الكبة
٢قرن فلفل رومي
قرن فلفل حامي
٤ فصوص توم
مع ملح - كمون - كزبرة
اضربي كله في الكبه وانزلي بالخلطة دي علي العكاوي وقلبي كله مع بعض
دوبي صلصة في مايه سخنة و انزلي بيها علي العكاوي تغلي غلوة وفي الاخر حطي نص م ص سكر وم ص خل
هاتي الطاجن بتاعك ورصي فيه بطاطس و بصل حلقات وعليه العكاوي بالصلصة وعلي الوش حطي
حلقات فلفل رومي وحلقات طماطم
غلفي بقى ياقمر كل ده بورق زبدة وورق فويل كويس اوي اوي وعلي الفرن وسبيه ياخد سواه .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق