⭐️⭐️فراخ روستو فى الفرن
فرخه كامله مغسوله كويس من جوه وتحت الجلد مع الحفاظ على الجلد سليم بدون قطع
خليط الزبده:
زبده فى درجه حراره الغرفه
زيت زيتون
بقدونس مفروم
زعتر
روزماري
ملح ، فلفل
ببريكا ، توم بودر
الخضروات
بصل
جزر
بطاطس
اختيارى ممكن اضافه كرفس افرنجي
- نخلط مكونات خليط الزبده جيدا مع بعض
- ثم فى البيركس نضع البصل والجزر والبطاطس ونتبل بملح وفلفل ونضع ورق لورا وحبه ماء
- ثم نقطع بصل وليمونه اربع ونضعه داخل الفرخه وتتبل بملح وفلفل وزعتر ونقفل الفرخه جيدا
- ندهن الفرخه بخليط الزبده من بره ومن تحت الجلد كويس جدا ثم ندخل الفرخه الفرن الساخن تحت الشوايه حتى تاخد لون بسيط ثم نغطيها بالفويل ونهدى النار ونتركها تكمل سوا ونشيل الفويل ونفتح الشوايه تانى لو كانت لسه ماخدت اللون المرغوب
#فراخ_روستو_فى_الفرن
#تابع_معنا_كل_جديد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق