السابليه

 السابليه

السابليه


المقادير:

3 كوب الا ربع دقيق 300 جرام )

كوب زبدة بارده 200 جرام )

كوب الا ربع سكر بودره (100) جرام

ذرة ملح

رشة فانيليا بسيطة

الحشو نوتيلا أو مربي

2 صفار بيض

طريقة التحضير:

في بوله نضرب الزبدة مع السكر البودره لحد ما القوام

فاتح.

- نضيف صفار البيض والفانيليا ورشة الملح ونضيف الدقيق ونقلب لحد ما المكونات تتجانس وبلاش نعجن اكثر من اللازم يعني يادوب نلم

العجينه فقط.

. نغطي العجينه وندخلها الثلاجة لمدة نصف ساعة وبعد كده نطلعها ونفردها

بالنشابة بين ورقتين زبده او كيسين نايلون بحيث يكون سمكها نصف سم تقريباً.

نستخدم قطاعة دائرية ونقطع بيها العجينة دوائر ونرص قطع السابلية في

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق