تشيكن كوردن بلو 🍗
المقادير :
صدور فراخ
زبادي
بهارات فراخ
زعتر ناشف
توم مفروم
ملح وفلفل
خل
ليمون
للحشوة:
روزبيف او تركي مدخن
جبنة شيدر او جودة
الطريقة:
نجيب صدور الفراخ ندقها كويس اوي او نخلي الراجل يدقهلنا ونحطها في التتبيلة اللي هي الزبادي والبهارات والزعتر والملح والفلفل والخل والليمون ونسيبها في التتبيلة لمدة ساعتين في ناس مش بتحب تبلها بس انا لازم اتبل اللحوم ونطلعها من التتبيلة ننزل اي زيادات عليها ونحط قطعة الفراخ ونفردها ونحط عليها قطعة جبنة وعليها الروز بيف ونلفها ونقفلها بخلة سنان من الاطراف ونطلعها نحطها في دقيق وبيض و بقسماط ونحطها في الثلاجة ساعة ونطلعها نحمرها في زيت غزير ونطلعها علي مناديل مطبخ تتصفي كويس بالهنا والشفا..
#كوردن_بلو
#تابع_معنا_كل_جديد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق